dimarts, de desembre 27, 2005

El cumshot com a una de les belles arts


Cumshot, paraula d’una sonoritat intraduïble. Potser la més gràfica en català seria gotellada, segons els catxondos del diccionari de l’enciclopèdia, una pluja de curta durada, de gotes grosses i espaiades.

El meu gust per l’efecte estètic del semen té uns fonaments filosòfics molt ajustats. L’orgasme sexual és per naturalesa efímer. Tots els homes associem l’orgasme amb l’ejaculació que, excepte en certes tècniques orientals, l’acompanya. La correguda esdevé per a nosaltres un arquetip del plaer i veure-la gotejant per la pell d’una dona aconsegueix perpetuar la imatge del plaer, fer-lo físic, sòlid, permanent... ens permet de contemplar-lo i reviure’l molt després d’haver-se consumat. El semen a la cara és el magatzem del plaer passat, l’arxiu dels orgasmes efímers, el conservant del tiberi sexual, la romàntica eternització d’un instant.

És agradable corre’s a la cara d’una noia i empastifar-la tota, sempre i quan hi col•labori. No hi ha res que m’exciti menys que veure com la meva gotellada és rebuda amb escarafalls de fàstic. Cal que la noia s’hi avingui i fins i tot parli amb tu distesament una bona estona de política internacional amb la cara plena del teu record. Per desgràcia dones així son difícils de trobar. Un dels millors textos de Sade és aquell de "Francesos, féu un esforç més". Jo us diria "Catalanes, féu un esforç més". Us ho demano amb raons filosòfiques. A més, com diu un amic meu, l’eternitat es renta amb una dutxa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram sembla mentida els rollos q sou capaços d fotre els tius per empastifarnos la cara xD A mi només m'ho van fer un cop i creume que pq em van agafar per sorpresa. Però bé, m'ha agradat lo de que l'eternitat es renta amb una dutxa jeje.

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'agrada ke el meu xicot m'ho faci. No sempre,clar! Però de tan en tan es molt excitant. Però no parlem de política després jejej